Sverige
19 december 2019 18:56

Hästföretagarforum fokuserar på bredden inom hästnäringen

GHS 2020I februari 2020 är det dags för den elfte upplagan av Hästföretagarforum, i samband med Gothenburg Horse Show. Fokus ligger på bredden i hästnäringen, och nya affärsidéer som ser ut att ha en ljus framtid.

Hästföretagarforum fokuserar på bredden inom hästnäringen
Maria Gretzer är en av föreläsarna på nästa års Hästföretagarforum. Foto: Roland Thunholm

Hästföretagarforum arrangeras i Scandinavium torsdagen den 20 februari, och på listan över seminarier finns bland annat hästunderstödd terapi, hästhotellverksamhet och lönsam rehab.
– I årets program vill vi lyfta fram bredden av hästnäringen och fokusera på affärsidéer som förväntas öka de kommande åren. Hit hör till exempel horsetech, hästhotellverksamhet, hästterapi och rehab, men också hästutrustning och hållbarhet, säger Marie Lundmark, projektledare för Hästföretagarforum, i ett pressmeddelande.

Flera hästföretagare kommer att stå på scenen under dagen – Maria Gretzer och Louise Haaga är två av dem som kommer att dela med sig av sina erfarenheter.
Nytt för 2020 är att seminarierna är lite längre än tidigare, något som enligt arrangören efterfrågats av publiken.

Se hela programmet för Hästföretagarforum

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden