Sportnytt
5 februari 2019 14:23

Hästsportmässa till Stockholm

Stockholm Horse WeekStockholm Horse Week kommer att få en egen EuroHorse-mässa. Nästan 2 000 kvadratmeter shoppingyta utlovas i närheten av framridningen vid Stockholms Stadion när bland annat Global Champions Tour rids.

Hästsportmässa till Stockholm
Möjligheten att shoppa till sig själv och sin häst brukar locka vid större tävlingar, som här vid Elmia. Foto: Roland Thunholm

EuroHorse, en av världens största hästsportmässor, berättar i ett pressmeddelande om planerna att etablera sig i Stockholm.  Det handlar om att ordna ett shoppningområde under LGCT Stockholm och Stockholm Horse Week i juni.

Teamet bakom EuroHorse står även bakom EuroHorse-mässan som arrangeras i samband med Gothenburg Horse Show varje år.

Totalt kommer det att vara ungefär 1 750 kvadratmeter mässområde fyllt av shopping för den häst- och livsstilsintresserade kunden. Framridningsbanan ligger intill shoppingomårdet vilket gör att besökarna enkelt kan växla mellan framridningen och shoppingen.

Stockholm Horse Week ordnas i samband med att det blir premiär för Longines Global Champions Tour i Stockholm. Tävlingarna kommer att hållas på Stockholms Stadion. Det blir även internationella klasser i dressyr och hoppning, en nationell hoppklass samt U25-klasser.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden