Hoppning
27 maj 2018 06:42

Hugo Wihlmark snabbast i de ungas GP

NationelltHugo Wihlmark på Chamie vann ungdomarnas ihopslagna Grand Prix på de nationella tävlingarna i Norrköping på lördagen.

Hugo Wihlmark snabbast i de ungas GP
Norrköping Horse Show är i full gång. (Arkivbild) Foto: Roland Thunholm

Det var totalt 31 ekipage som gjorde upp i den hopslagna Grand Prix-hoppningen i Norrköping på lördagen. Juniorerna red över 1,40-hinder och de unga ryttarna 1,45.

Hugo Wihlmark på Chamie (SWB sto f 2007 e Corlensky G-Ampere, uppf Linköpings Ridskola AB, äg Hugo Wihlmark), Skyrup Country Club Ryttarförening, var en av sju unga ryttare. Han var en av totalt sex felfria i grundomgången och snabbast av nollorna i omhoppningen.

Michelle Cranning Hillgren och Udermus (KWPN val f 2001 e Odermus R-Jackson, uppf W. Witteveen, äg Matz Hillgren), Ilbäckens Ryttarförening, satte också en dubbelnolla i juniorernas avdelning och ekipagets tid räckte till en andraplats.

Hon hade ungefär sju tiondelar tillgodo på trean, Jump Clubs Joel Torstenson/Felix.

På söndagen rids det bland annat delfinaler i 7 Star Spring Tour i Norrköping.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden