Hoppning
18 september 2021 06:20

Ingen mer Marcus Ehning i Aachen efter fall

OmkullridningDet var på framhoppningen inför torsdagens Nations Cup som olyckan var framme. Nu väljer Marcus Ehning att avstå från fortsatt tävlande i Aachen. Häst och ryttare ska dock ha klarat sig bra.

Ingen mer Marcus Ehning i Aachen efter fall
Marcus Ehning kunde inte rida för det tyska laget efter omkullridningen. Här rider han lagtävlingen i Riesenbeck. Foto: FEI/Christophe Taniére

Tysklands Marcus Ehning avstår från att tävla de sista dagarna i Aachen. Detta efter ett fall på framhoppningen med hingsten A La Carte NRW inför torsdagens Nations Cup. Både häst och ryttare ska ha klarat sig bra, men Marcus Ehning väljer ändå att avstå från fortsatt tävlande.

”Allt är bra med A La Carte NRW och Marcus efter gårdagens otäcka fall på framhoppningen inför Nations Cup. Vi vill tacka sjukvårdarna och funktionärerna som snabbt skyndade till undsättning. Trots det har Marcus bestämt sig för att inte hoppa i Aachen mer i år. Avtackningsceremonin för Pret A Tout kommer att äga rum som planerat.” Det står det att läsa på Ehnings officiella Instagram. Se hela inlägget här under.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Marcus Ehning (@marcusehning.official)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden