Blogg
7 maj 2014 20:25

Ingen vanlig besiktning

Det började som en välklädd variant av en hopphästbesiktning. Men det blev bättre. Badmintonbloggen fångade några godbitar på catwalken... förlåt... veterinärbesiktningen i Badminton på onsdagen.

Ingen annan besiktning är som veterinärbesiktningarna i fälttävlan. I allafall inte på mästerskap. Och på Badminton. De följs av massa folk och ryttarna tar gärna tillfället i akt att visa upp sig. 

Nej, hon är inte kung av brittisk fälttävlan. Men hon är drottning. 52-åriga Mary King ser ut att vara i sitt livs form och som en riktig drottning visade hon att en så enkel klädsel som blåa jeans och kavaj kan se glamorös ut.

Coolt och tufft, Pippa Funnell. Men det hade funkat bättre om kappan hade varit knäppt.

Svensk fälttävlans alldeles egen affischpojke Ludwig Svennerstål gjorde sig bra i sin marinblå kostym. Men vi saknar flugan från förra året!

Är det en pläd? Eller en vojlock? Eller en kofta? Caroline Powells, Nya Zeeland, utstyrsel är inte helt enkel att bestämma. 

Svenske ryttaren Johan Lundin brukar tävla i uniform. Och den åkte på när han visade sin Johnny Cash i dag.

Snyggt och stilrent på brittiska Sophie Jenman.

Dagens snyggaste keps satt på Selina Miles, Storbritannien.

Svenska ryttaren Viktoria Carlerbäck var en glad färgklick i sina cerisa byxor. Och de matchade Volt af Källstorp utmärkt. Frågan är om det hade fungerat lika bra med en fux…

Det är nog inte många som skulle komma på tanken att visa upp sin häst i de här klackarna. Men för Nya Zeelands Megan Heath gick det utmärkt.

Moderiktigt, välskräddat och elegant så det förslår. Men det ska väl synas att man är från Italien som Giovanni Ugolotti är.

Reality ser inte helt nöjd ut med sin matte Sara Algotsson Ostholts kläder. Eller funderar stoet kanske på hur hon ska ta sig an sin första fyrstjärniga bana?

Är man från Holland så är man. Det är bara att dra på sig de oranga plaggen, även för Tim Lips. 

Irländarna rider också ofta i uniform. Här är det landets Geoff Curran som är redo för att visa upp sin Shanaclough Crecora. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden