Sverige
27 september 2018 08:32

Inget brott misstänks vid tisdagens dödsolycka

OlyckaI tisdags avled en person efter en olycka med häst och vagn på Rådmansö. Polisen utreder händelsen, men det finns ingen misstanke om brott.

Inget brott misstänks vid tisdagens dödsolycka
Polisen ska nu undersöka de inblandade fordonen närmare. Arkivbild: Bildfokus/Istock

Polisens avdelning för grova brott och dödsfall i Sollentuna utreder den olycka med häst och vagn som i tisdags kostade en person livet, skriver Norrtelje Tidning. De utreder olyckan för att kunna fastställa hur den inträffade, men det finns enligt polisen ingen misstanke om brott.
”En ren olyckshändelse”, säger Jan-Erik Thölin, kommissarie vid Norrtäljepolisen, till tidningen.

Två personer kastades ur vagnen vid olyckan. Den svårast skadade personen avled på sjukhus. Den som skadades lindrigare fördes också till sjukhus och hade i går ännu inte hörts av polisen. Olyckan skedde på en skogsväg som löper intill en bilväg och Norrtelje Tidning har tidigare rapporterat att det troligen var något som gick fel då hästekipaget skulle vända.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 111 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-