Dressyr
14 november 2020 17:03

Jennie Larsson GP-vinnare i Linköping

NationelltI morgon, söndag, är det finaler i DressagePower hos Linköpings Fältrittklubb. En av finalisterna visade vinnartakter i lördagens högsta klass, en Grand Prix.

Jennie Larsson GP-vinnare i Linköping
Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Jennie Larsson och Bonafide (KWPN val f 2006 e Universeel-Kennedy, uppf L. Hulshof, äg JL Dressage and consulting AB) slutade på 71,015 procent efter ett jämnt program i Grand Prix-klassen på Linköpings Ridklubbs nationella tävlingar på lördagen. Det räckte hela vägen till seger i den 20 ekipage stora klassen.

Segerekipaget, som tävlar för Berga Ryttarförening, hölls som etta av hela domartrion. Domarna var också överens om att Halmstads Fältrittklubbs Johanna DueBoje och Mazy Klövenhöj skulle vara tvåa. Här blev det 69,710 procent efter några missar, bland annat i en travökning och i ett byte. Men ekipaget visade också högklassig piaff som gav en nia i protokollet.

Danmarks Michael Søgaard/Slæbækgårds Santino tog hand om tredjeplatsen med 67,609 procent.

Under meetinget i Linköping den här helgen rids också finalerna i serien DressagePower med kür i morgon, söndag.

Livesändning

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden