Hoppning
7 november 2021 16:57

Jens Fredricson världscupfemma i Verona

VärldscupenDet blev en spännande upplösning i världscupens tredje deltävling i Verona. Jens Fredricson och Markan Cosmopolit upprepade succén från Oslo och blev världscupfemma med Markan Cosmopolit. Lillebrorsan Peder fick heja på vid sidan av efter ett par nedslag i grundomgången.

Jens Fredricson världscupfemma i Verona
Jens Fredricson och Markan Cosmopolit visade att de har vad som krävs. Här syns ekipaget vid världscuppremiären i Oslo. Foto: Helene Gjerde Aamdal

Jens Fredricson och Markan Cosmopolit (SWB f-11 e Cohiba-Calido I, äg Interbreed AB och Strömsholms Markenteri) hade startnummer 11 i grundomgången och satte nollan i det 39 starter starka startfältet. Det blev slutligen 13 ekipage till omhoppning där Jens Fredricson satte en säker nollrunda med ”Cosmo”.

Med tredjeplatsen från Oslo färskt i minnet stod Jens Fredricson pall även i Verona och slutade som femteplacerad i det stjärnspäckade startfältet. Fransmannen Simon Delestre fick kliva högst upp på pallen efter en kanonritt med Hermes Ryan medan tyska Kendra Claricia Brinkop tog hand om silverplatsen med Kastelle Memo. Trea blev irländaren Denis Lynch med GC Chopin’s Bushi och tysken Christian Kukuk tog hand om fjärdeplatsen med Checker.

Resultatlista.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden