Nyheter
25 juni 2019 06:30

Juliette Ramel GP-placerad med Wall Street

GeesterenHelgens Nations Cup var en formidabel framgång för Juliette Ramel där hon vann Grand Prix Special med Buriel K.H. Men Juliette hann med att placera sig med Wall Street JV i Geesteren också.

Juliette Ramel tog två GP-placeringar i Geesteren med Wall Street JV (arkivbild). Foto: Pernilla Hägg

Ridsport har skrivit om Juliette Ramels framgångar vid Nations Cup-tävlingarna i holländska Geesteren, samt att hon blev trestjärnig GP-femma under lördagen (läs mer här och här).

Juliette Ramel placerade sig dock även i den trestjärniga Grand Prix Special som reds under söndagsmorgonen. Tillsammans med Wall Street JV (HANN val f-07 e Wie Weltmeyer-Starway) red hon ihop 73,170 procent och tog hand om tredjeplatsen i det sex ekipage stora startfältet. Två av domarna såg Juliette och Wall Street som sina favoriter till seger.

Vann klassen gjorde dock hemmaryttaren Emmelie ScholtensApache med 74,085 procent.