Dressyr
29 juli 17:20

Juliette Ramel GP-tvåa med Buriel i Nederländerna

Juliette Ramel GP-tvåa med Buriel i Nederländerna
Juliette Ramel och Buriel K.H. vet var de har varandra. Foto: Roland Thunholm

Endast världsmästarekipaget Charlotte Fry och Glamourdale kunde rå på Juliette Ramel och Buriel K.H. som red in på andraplatsen i fredagens trestjärniga Grand Prix i holländska Peelbergen.

Det blågula ekipaget slutade på 75,174 procent mot VM-duons 79,544 procent. Högst blågula poäng i det fina och jämna programmet blev det för passage och piaff samt övergångarna däremellan. Även piruetten gav fin utdelning med dubbla koefficienten. ”Så tacksam för alla stunder med den här hästen”, skriver Juliette Ramel om sin mästerskapshäst på Instagram.

Trea i klassen blev hemmaryttaren Dinja van Liere med Hartsuijker på 74,391 procent. Klassen bjöd på 39 startande ekipage.

Antonia Ramel och Curiosity hamnade precis utanför placering på elfte plats med procenten 70,696. Samtidigt gjorde Tinne Vilhelmson Silfvén internationell GP-debut med nya stjärnan Hyatt (KWPN sto f-12 e Apache-Sandreo) som visade fin potential inför framtiden med 70,435 procent och slutade på trettonde plats.

Resultatlista

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden