Hoppning
24 juni 2020 15:47

Kirlo van den Bosrand lämnar Grevlunda

RyttarbyteAbdel Said tar över tyglarna på Kirlo van den Bosrand som nu lämnar Grevlunda för den egyptiske toppryttarens bas i Belgien. Den 10-årige skimmelvalacken har tävlats framgångsrikt på högsta nivå av Peder Fredricson.

Kirlo van den Bosrand lämnar Grevlunda
Peder Fredricson och Kirlo van den Bosrand. Foto: Roland Thunholm

Peder Fredricson har haft flera stora tävlingsframgångar med Kirlo van den Bosrand (val f-10 e Cardento-Utrillo vd Heffinck) som han har tävlat sedan 2019. Bland annat med segrar i Göteborg och Stockholm.

– Jag tror att Kirlo kommer att passa mig, han är liten och har mycket blod – och han har redan gjort bra saker med Peder. Vi har redan haft kontakt och han berättade allt om hästen, säger Abdel Said till World of Showjumping.

Abdel Said har tidigare samarbetat kring flera hästar med hästens ägare Olivia Kinneson och Tim van Hal – och nu blir alltså Kirlo van den Bosrand ytterligare en.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden