Fälttävlan
16 november 2018 08:36

Klimke visade inomhusklassen i Stuttgart

InternationelltSnart kommer regerande Europamästaren Ingrid Klimke till Friends och rider inomhusfälttävlan. Under pågående världscupmeetinget i Stuttgart visade hon att hon är i storform. Kolla in filmklippet från hennes klassrunda här.

Klimke visade inomhusklassen i Stuttgart
Ingrid Klimke visade storform när det gäller inomhusfälttävlan. Bilden är från en tidigare tävling i Friends Arena. ArkivFoto: Roland Thunholm

Det var i onsdags kväll som Tysklands Ingrid Klimke fick världscuparenan att koka när hon jagade efter segern i en inomhusfälttävlan tillsammans med 14-årige Parmenides.

Det var 23 ekipage som startade klassen i tyska Stuttgart och närmast att utmana Klimke var regerande världsmästaren Rosalind Canter/Las Vegas, Storbritannien. Ingen hann dock fatt snabbe och vändbare Parmenides. Det tyska ekipage vann med knappt en halv sekund tillgodo.

Ingrid Klimke är en av ryttarna som är inbjudna till inomhusfälttävlan i Friends Arena. Nedan kan du se en film med Ingrid Klimkes hisnande runda och få en försmak vad som väntar i Friends.

Ingrid Klimke gewinnt mit Parmenides das Indoor Derby

Unglaublich! Was für eine Stimmung🙌🏻 Ingrid Klimke gewinnt als letzte Starterin mit Parmenides das Indoor Derby um den Preis der Firma Walter Solar mit dem Ehrenpreis der Pferdesafari Reutlingen – schaut nochmals rein wie die Halle kocht …

Publicerat av Stuttgart German Masters Onsdag 14 november 2018

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden