Hoppning
25 maj 2019 08:16

Kolla in prisutdelningen i Rom

InternationelltDet var högtidligt när det svenska laget tog emot priserna efter sin seger i den anrika nationshoppningen i Rom på fredagen. Kolla in prisutdelningen och lyssna vad förbundskapten Henrik Ankarcrona och dubbelnollande Henrik von Eckermann hade att säga efter segern i filmen från arrangören här.

Kolla in prisutdelningen i Rom
Henrik Ankarcrona och Henrik von Eckermann intervjuas i en video från arrangören efter Sveriges seger i nationshoppningen.

– Jag visste vi kunde vinna, men också att det fanns andra som kunde vinna och att det behövdes tre bra rundor för att vinna, sa Sveriges förbundskapten Henrik Ankarcrona i en intervju efter segern i nationshoppningen på fredagen.

Sveriges lag bestod av Henrik von Eckermann/Toveks Mary LouAngelie von Essen/Luikan Q, Fredrik Jönsson/Cold Play och Peder Fredricson/H&M Christian K.

Henrik von Eckermann stod för två dubbelnollor.
– Mary Lou är i en fantastisk form. Det är tio månader sedan hon gick på gräs men hon gjorde det som om hon inte har gjort annat, sa han intervjun som du kan se i filmen nedan där det också är bilder från den högtidliga prisutdelningen.

Läs mer om Sveriges första seger i den anrika nationshoppningen sedan 2000.

Här kan du se klassen i efterhand.

 Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden