Ridsport Play
4 april 2023 10:09

Kolla klippet: Due-Boje rider rodeo i Omaha

VärldscupfinalDe svenska hopphästarna har fått grönt ljus av veterinärteamet i Omaha och på tisdagen väntar besiktning för den svenska dressyrfinalisten Mazy Klövenhöj. Sannolikt blir det inga problem – SWB-stoet verkar ha klarat den långa flygresan alldeles utmärkt. Kolla in klippet här.

Kolla klippet: Due-Boje rider rodeo i Omaha
Världscupfinalen i Omaha är det största som Mazy Klövenhöj och Johanna Due-Boje har gjort tillsammans. Foto: Roland Thunholm

Mazy Klövenhöj är ute ur karantänen i Omaha, där hon endast har fått skrittas för hand i tre dagar. Att SWB-stoet har gott om energi trots den långa flygresan visade hon inne på arenan, där Johanna Due-Boje hade fullt upp i sadeln.

”Om Mazy är trött efter resan?” skriver Johanna retoriskt på Instagram. Spana in klippet här under. På tisdagen väntar veterinärbesiktning för den pigga världscupfinalhästen. De svenska hopphästarna fick grönt ljus redan på måndagen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden