Hoppning, Ridsport Play
15 mars 2022 21:30

Kolla klippet: Jens Fredricson laddar för WC-final med blixtsnabb omhoppning

OmhoppningOm mindre än en månad är det världscupfinal i Leipzig och Jens Fredricson är den ende hoppsvensken som är kvalificerad. Förberedelserna är i full gång och Jens visar god form med bägge sina topphästar. Spana in den vinnande omhoppningen från helgens 1,50-seger i Herning här.

Kolla klippet: Jens Fredricson laddar för WC-final med blixtsnabb omhoppning
Vinnarskalle på både ryttare och häst av svansföringen att döma. Foto: Roland Thunholm

Världscupfinalen i Leipzig närmar sig med stormsteg och Jens Fredricson värmer upp både sig själv och hästarna inför utmaningen. I helgen radade Flyinges stallmästare upp topplaceringar med bägge sina topphästar i danska Herning – här under kan du se den vinnande omhoppningen med Lövstahingsten Karmel van de Watering i 1,50-klassen.

Lite längre ner kan du se rundan med Markan Cosmopolit, hästen som är tänkt att gå världscupfinalen den 6-10 april. Helgen som kommer fortsätter världscupförberedelserna när Jens Fredricson intar banan i samband med Saut Hermès i Paris, där även lillebrorsan och världsettan Peder Fredricson ska rida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 89 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden