Ridsport Play
1 juli 2020 18:08

Kolla klippet: Matt Harnacke om catwalken kontra dressyrbanan

InfluencerGCTV har skapat en intervjuserie där OS-ryttaren Edwina Tops Alexander ställer frågor till toppryttare och ridsportprofiler. Den här gången är det influencern, dressyrryttaren och modellen Matt Harnacke som bland annat svarar på frågan om vilka likheter det finns mellan att gå på catwalken och rida dressyr.

Kolla klippet: Matt Harnacke om catwalken kontra dressyrbanan
GCTV bjuder på ridsport-tv i coronatider. Foto: GCTV

Matt Harnacke är född i Italien med tyskt påbrå, men han flyttade till Australien som 12-åring. Att han fastnade för hästar var mer eller mindre en slump, men när han väl kommit upp i sadeln fanns det ingen återvändo.

Idag har Matt Harnacke sin bas i Nederländerna, men han har hela världen som arbetsfält i och med sitt jobb som internationell modell och megastor influencer inom ridsporten. Inte mindre än 685 000 följer honom på Instagram. I det senaste avsnittet av intervjuserien ”20 frågor med Edwina Tops Alexander”, som produceras av GCTV, intervjuas han av OS-ryttaren – som bland annat frågar vilka likheter han ser mellan att arbeta som modell och tävla dressyr, och vilket som gör honom mest nervös. Se hela intervjun här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden