Ridsport Play
1 januari 06:20

Kolla klippet: Mister Pooh och Malcom Lindbäck

Ny karriär"Bäst av allt med Mister är det vi fått uppleva den senaste tiden." Det skriver Charlotte Franzén som hyllar familjens åldrande stjärnhäst Mister Pooh i sociala medier. Spana in klippet med den blivande 23-åringen och nästa generation Lindbäck här.

Kolla klippet: Mister Pooh och Malcom Lindbäck
Niklas Lindbäck och Mister Pooh när det begav sig. Foto: Roland Thunholm

”Jag träffade Mister Pooh första gången i februari 2005. Han var fem år då och hade redan hunnit vinna Breeders som fyraåring. Sedan dess finns det inget vi inte gjort tillsammans han och jag. Som groom och häst då alltså. Ryttare har givetvis alltid varit Niklas och tillsammans gjorde vi en lång resa.” Så skriver Charlotte Franzén på sociala medier där hon hyllar familjens blivande 23-åring Mister Pooh.

Flera Breeders-segrar, ett guld på unghäst-VM, två raka SM-guld, två World Cup-segrar, Aachen, Badminton, flera EM, VM, OS och vinnare av Stockholms första Indoor Eventing med Niklas Lindbäck i sadeln. ”Detta är bara ett axplock”, fortsätter Charlotte, som tillsammans med resten av familjen numera gläds åt den andra karriär som ögonstenen fått efter skadan som satte punkt för tävlingskarriären i mars 2015.

”Bäst av allt med Mister är det vi fått uppleva den senaste tiden. Det är sättet han tar hand om Malcom på. Jag tror att jag talar för både mig och Niklas när jag skriver att detta slår allt. Han är en once in a life time häst. Han är vår, han är pigg och glad, och han är världens världens bästa blivande 23-åring.”

Se klippet med Mister Pooh och Malcom Lindbäck här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden