Ridsport Play
16 oktober 17:20
Ridsportplus

Kolla klippet: Peders terrängtakter sitter i

RäddningPeder Fredricson var tillbaka med besked när han på söndagen slutade sjua i världscupen med Hansson WL. Ekipaget var snabbt, även om det höll på att gå galet i tvåkombinationen - men Peder släppte blixtsnabbt tygeln och tog sig över även b-hindret felfritt. Se klipp på räddningen här.

Kolla klippet: Peders terrängtakter sitter i
Peder Fredricson visade prov på fin balans i omhoppningen. Foto: Skärmdump från ClipMyHorse

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Peder Fredricson är inte bara ett hopp-ess – han har ridit både OS och VM i fälttävlan under 90-talet. Kanske var det de gamla terrängtakterna som kom fram när han i söndagens omhoppning under världscupen i Oslo fick släppa ena tygeln och hoppa ut ur tvåkombination med enhandsfattning.

Rutinerade Hansson WL gjorde sitt och sträckte ut ordentligt, vilket till slut resulterade i en felfri runda och en sjundeplats.

Se klippet från ClipMyHorse/FEI-TV på Peders omhoppning här nedan – i slutet kommer även en repris på den imponerande räddningen:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden