Fälttävlan, Ridsport Play
21 mars 2021 16:44

Kolla klippet: Så kombinerar Silver-Sara fysträning och familjeliv

FysträningFälttävlanssäsongen närmar sig. OS-silvermedaljören och tvåbarnsmamman Sara Algotsson Ostholt har ett alldeles speciellt sätt att komma i form. "Jag tycker det är härligt att träna själv och hålla igång kroppen," säger hon. Kolla klippet från hennes löpträning här.

Kolla klippet: Så kombinerar Silver-Sara fysträning och familjeliv
Kolla klippet när Sara Algotsson Ostholt löptränar. Till höger rider hon OS-medaljören Wega. Foto: Privat/Roland Thunholm

Hästar att träna, familjetid och egen fysträning. Det berömda livspusslet kan vara svårt att få ihop.

Tysklandsbaserade fälttävlansryttaren Sara Algotsson Ostholt har hittat en lösning där umgänge med det ena av hennes barn och egen fysträning kombineras. ”Jag kommer i form inför säsongen i gott sällskap,” skriver hon på sociala medier där hon har delat en film om sin träningsmetod.

– Jag tränar löpning ungefär tre dagar i veckan och ungefär fem kilometer per gång.  Också tränar jag workout och stretching tre dagar i veckan, berättar hon.

– Jag tycker det är härligt att träna själv och hålla igång kroppen och få den smidigare och uthålligare. Jag har en del gamla skador och kroppen skyddar dessa ställen genom att stelna till och bli sned, fortsätter hon.

Titta på träningsfilmen här nedan.

Du vet väl om att du följa Sara Algotsson Ostholts förberedelser inför OS?

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden