Dressyr, Ridsport Play
19 december 2021 10:07

Kolla klippet: Total Hope fortsätter att vinna

InternationelltSverigekändisen och godkände hingsten Total Hope fortsätter att leverera på tävlingsbanorna, inte minst under det pågående finalmeetinget av Lousidor-priset där han vann. Här kan du kolla in hans segerrunda i lördagens Grand Prix.

Kolla klippet: Total Hope fortsätter att vinna
Total Hope som 5-åring, riden av Pernilla André Hokfelt. Foto: Roland Thunholm

Total Hope (OLDBG hingst f 2012 e Totilas-Don Schufro, uppf Christine Arns-Krogmann, äg HP Horses, Paul Schoeckemöhle Pferdehaltung och Lone Boegh-Henriksen) inledde sin tävlingskarriär i Sverige under Pernilla André Hokfelt.

Han har ungefär 300 registrerade SWB-avkommor. Sedan ungefär två år tillbaka tävlas han av Tysklandsbaserade norskan Isabel Freese och ekipaget har stadigt klättrat uppåt i klasserna.

Denna helg tävlar han i finalen i Lousidor-priset som avgörs i tyska Schafhof. Det blev 75,419 procent och seger i den inledande Grand Prix-klassen, vilket följdes upp med seger i själva finalklassen på söndagen. Där fick ekipaget 77,54 procent och vann med mer 4 procents marginal.

Lousidor-priset är en tysk serie för dressyrhästar mellan åtta och tio år, en fortsättning på välkända Nürnberger Burg-Pokal för 7-åriga dressyrhästar som Total Hope vann 2019.

Se Total Hope i lördagens Grand Prix nedan.

Resultat, lördag

Resultat, söndag

Clipmyhorse sänder

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden