Sverige
5 december 2019 11:56

Kvinna överfallen av tjuv i stall

AttackeradEn kvinna i 20-årsåldern blev attackerad av en man när hon kom till ett stall i Dalsland på torsdagsmorgonen. Enligt polisen gömde sig mannen i stallet och skadade kvinnan i benet innan han försvann från platsen.

Kvinna överfallen av tjuv i stall
Attacken i stallet ledde till ett stort sökpådrag. (Arkivbild)

Det var vid 7.30-tiden på torsdagsmorgonen som den unga kvinnan kom till stallet i Dals-Rostock, Mellerud, och såg att det stod en vit skåpbil utanför.
När hon öppnade stalldörren för att gå in blev hon påhoppad av en okänd person, berättar polisen på sin hemsida.
”Den okända personen åker snabbt från platsen i den vita skåpbilen. Kvinnan har en lindrig skada i sitt ben troligen orsakat av något vasst föremål. Kvinnan är chockad och blir omplåstrad på platsen av ambulanspersonal. Flera patruller kallas till platsen som även får hjälp av polishelikoptern” skriver polisen på hemsidan.

− Kvinnan har en skada på benet, orsakad av ett vasst föremål. Hon är chockad och tagen av händelsen, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg till Sveriges Radio P4 Väst.

Han bekräftar att polisen utgår från att det kan handla om försök till sadelstöld.
− Vi har underrättelser om att en vit skåpbil setts vid andra stall, och just den här kvnnan blev bestulen på en sadel i förra veckan.

Ett stort sökpådrag pågick under förmiddagen efter den flyende vita skåpbilen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden