Blogg
16 december 2013 08:31

Lång period av träning

I veckan har vi hoppat en rolig serie med smalhinder hemma. Alla hästarna fattade direkt, och tyckte block och tunnor gick precis lika bra att hoppa som bommar och plankor. Kul.

Har nu haft träning hela helgen i Finland, och vi gjorde en variant med en kombination med smalhinder, som hoppades på S-båge dessutom. Oj så duktiga de var, och jag måste säga att de har extremt bra disciplin här, aldrig någon som klagar, utan bara försöker igen om det går lite snett. Ikväll åt vi på en supermysig krog i Iisalmi, och jag kan lova att finskt vildsvin smakar ypperligt. Gratängen det kom in ihop med skojade man inte med. Akta er på FinnAir i morgon, det kommer att vara tomt på 11 A-D!

Har nu gjort en plan med Paavo, som har två riktigt fina 5-åringar, att försöka satsa på Unghäst-VM nästa år, liksom jag tänkt med mina två. Det vore kul om vi kunde åka allihop. Wera är på väg till Wahrendorf och Sanna/Elmo, så lycka till för hennes del!

Hemma har Helena Källblad haft hand om Bernie, och hon ringde ikväll och rapporterade om framsteg, så det känns extra roligt att komma hem och testa. Hoppas jag kan lära mig att göra det själv nu också. Vi har ju en ganska lång period nu för träning, så jag hoppas att jag kan fatta en del av dressyrens hemligheter under vintern. De är ju så mystiska liksom. Gömmer sig bakom hörnpasseringarna.

Ser även fram emot en rolig hästägarträff innan jul, det är Greymans alla ägare som ska sammanstråla. Undrar om de vet hur många som velat köpa honom, men schhhh, säg ingenting! Nya irländare på gång också, två kommer i morgon, men två fick vänta till efter jul på grund av lättare infektion. Spännande.

En liten träff med er läsare till blir det nog innan jul. Stressa nu inte ihjäl er över alla julklappar. Kom ihåg att det är viktigast att träffas lite extra. Som vanligt träffas Blentarps-maffian hos Håkan och Ebba innan jul, så det är också en rolig tillställning att se fram emot. Busy busy, tur det inte är några tävlingar kvar.

/Anna

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden