Fälttävlan, Ridsport Play
6 augusti 19:06

Louise Romeikes ledning regnade bort

InternationelltEfter dressyr och hoppning ledde Louise Romeike den trestjärniga klassen i polska Strzegom. Men efter 60 mm regn på kort tid blev det ingen terräng. Kolla in klipp på den minst sagt blöta hoppningen här.

Louise Romeikes ledning regnade bort
Underlaget blev inte djupt, men halt, efter allt regn. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: IStock/josiephos

Louise Romeike och Rockett 19 (HOLST val 2015 e Rock Forever-Mighty Magic, uppf Burkhard Schwarz, äg Hinrich Romeike) var på gång att återigen fixa återigen en svensk seger på internationell tävling i Polen, precis som under Nations Cup-meetinget i slutet på juni.

Alla mina hästar skulle för första gången gå en klass högre och då är det viktigt att de får en så bra känsla som möjligt.
Louise Romeike.

Den är gången var ekipaget på väg att vinna en kort trestjärnig klass, CCI3*S.

Efter dressyr och hoppning låg det svenska ekipaget i ledning på lördagen. Men efter att det kommit 60 mm regn på kort tid ställdes terrängen in. 
– Vi hade redan bestämt i går kväll att inte rida terrängen och i dag på morgonen blev tävlingen helt inställd, berättar Louise Romeike som har varit en stadig medlem i svenska landslaget i flera år och tagit flera EM-medaljer.
– Alla mina hästar skulle för första gången gå en klass högre och då är det viktigt att de får en så bra känsla som möjligt. Marken blir inte djup men jättehal, som att rida på såpa, fortsätter hon. 

Se klipp från Louise Romeikes Instagram på den minst sagt blöta tillställningen nedan. 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Louise Romeike (@louiseromeike)

– wp:paragraph –>

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden