Hoppning
9 april 2022 18:38

Malmö Civila Ryttareförening segrade i Södra zonen

Lag-SMFolksam Elitallsvenska fortsätter att svepa fram över landet – under lördagen avgjordes första omgången i Södra zonen hos Lillhagens Ridklubb. Vann gjorde Malmö Civila Ryttareförening med Österlens Ridklubb på andra plats.

Malmö Civila Ryttareförening segrade i Södra zonen
Glada vinnare i Folksams färgglada segertäcken. Foto: Privat

Tiden och ett nedslag avgjorde lördagens lagklass i Folksam Elitallsvenska hos Lillhagens Ridklubb. Malmö Civila Ryttareförening vann med totalt noll fel och snabbast tid för Österlens Ridklubb. Därmed är första omgången i Södra zonen avgjord och de toppande lagen ett steg närmare final i lag-SM.

I det segrande laget red Fanny Thornberg med Priamo B, Julia Kringstad Håkansson med Axwell (SWB), Ylva Wikman med Lagavulin och Sara Granqvist med Access For Me (SWB). Lagledare var Nicklas Sjöberg och Kris Kringstad.

Silverlaget bestod av Lilly Smith på hingsten Etalon Lux N 1262, som tidigare ridits på toppnivå av pappa Olof Smith som också var en del av laget med hästen Tiamathara (SWB). Nicole Holmén och Cresta SA (46) (SWB) samt Evelin Lavén och Easy Q ingick också i laget. Gitte Lindskog och Kattiz var lagledare.

Resultatlista Lillhagen.
Folksam Elitallsvenska – regler.
Aktuell ställning.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden