Dressyr, Ridsport Play
29 oktober 20:07

Maria ”Sunshine” Eriksson tog hem segern i DressagePower

KürfinalEtt dussin finalister gjorde upp om ära, ett bad av priser och en rejäl prischeck när DressagePowers stora Grand Prix-serie hade final på Smedstad Ridsportcenter. Bäst i test var Maria Eriksson som med sin vackre Mc Gordon hade allra roligast på banan.

Maria ”Sunshine” Eriksson tog hem segern i DressagePower
Maria "Sunshine" Eriksson och Mc Gordon dansade även på ärevarvet. Foto: Kim C Lundin

En lång dressyrhelg fick en värdig slutfinal när de bästa U25-ekipagen och GrandPrix-ryttarna gjorde upp i en härlig kürfinal.

Se glimtar från topptrions ritter längre ner i den här artikeln. Det går också att se stora delar av det omfattande programmet på DressagePowers webbsida även i efterhand.

Gott resultat

Totalt sju ekipage klarade sig över 70 procent och genomgående fick publiken se fräscha och nya kürprogram och hästar som tog arenan med mer avslappnad inställning.

Det gällde tills det blev dags för ärevarv – med två beachflaggor och ett prispodium på arenan tyckte bra många att nä, se dit går jag inte. Medan andra gick säkert runt utan prut. Det här med förändrad miljö är spännande.

Spana in de bästa i vårt bildgalleri över finalisterna.

Resultat i klassen
Start- och resultatlistor
Arrangörens webbplats
Mer om upplägget för DressagePower

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden