Hoppning, Ponny
6 maj 2019 06:00

EM-finalisten toppade i Drammen Springtours ponnyklasser

InternationelltEM-silverlagets Mathilda Bohlin var rejält i farten under helgen på Drammen Springtour och tog inte mindre än fyra pallplatser.

EM-finalisten toppade i Drammen Springtours ponnyklasser
Mathilda Bohlin och Springhill Boomerang ordnade ett hattrick med placeringar, inklusive två segrar. (Arkivbild). Foto: Privat

Medan många unga svenska hoppryttare höll till på Baltic Cup i Danmark var Mathilda Bohlin på Drammen Springtour i Norge med två ponnyer. Hennes EM-finalist och lagsilverponny Miclas Aristocrat hoppade inte i helgen, men Springhill Boomerang (hingst, f 2007, e Annaghmore Boomerang-Don Juan de La Bouverie) och Why Not Equus (sto, f 2007, e Algot-Ralmé Z) skötte sina uppdrag fint.

Mathilda red ”Boomer” till tre raka placeringar i stora rundan:  Seger i 1,20, ännu en seger i 1,20 och slutligen sjunde plats i Grand Prix på 1,25. Why Not Equus gick lilla rundan med en plats just utanför placering i 1,10, följt av en andraplats i 1,10 och en tredjeplats i 1,15.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden