Hoppning, Ponny
12 april 2019 20:19

Unga svenskar plockar placeringar i Belgien

Svenska framgångarFlera unga svenska hoppryttare tävlar just nu i Lier. Det har resulterat i en stor skörd placeringar.

Unga svenskar plockar placeringar i Belgien
Izabelle Stolth med Madame Chic och Ebba Danielsson med Validento är två av de placerade svenska ekipagen. Foto: Privat och Roland Thunholm

Internationell hoppning för unga ryttare, från ponny upp till U25, pågår i Lier. En av ryttarna på hugget är Ebba Danielsson som har placerat sig gång på gång. Hon blev tvåa samt trea i ponnyernas 1,20 med Happy Girl och femma samt nia med Dynamite Spartacus på samma nivå.

Dessutom tog Ebba en andraplats och en placering tio i childrens 1,20 med Validento.  Izabelle Stolth och Madame Chic la beslag på bronsplatsen i den klassen. I 1,30 för juniorer och U25 red Andrea Falk hem en andraplats med Evolution.

EM-finalisterna placerade

Mathilda Bohlin säkrade en placering i ponnyernas 1,10, som tvåa med Crossgales Boy. Samma  ekipage var sexa i 1,05, och där kom Thea Gånehed med Woodfield Night Light sjua och Filippa Hermansson med Shirsheen Sea Breeze tog placering 13.

EM-finalisterna Mathilda Bohlin och Miclas Aristrocrat placerade sig som tia i ponnyernas 1,20 och i en annan klass på samma höjd red Mathilda Springhill Boomerang till fjärde plats. Beata Hermelin och Colton Milton säkrade också en 1,20-placering som nummer 15 bland de drygt 70 till start.

Resultat

Mathildabohlinboomerangprivat
Springhill Boomerang är en av ponnyernas som Mathilda Bohlin har ridit till placering i Lier. (Arkivbild) Foto: Privat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden