Hoppning, Ponny
10 maj 2019 21:32

Mathilda Bohlin vinner igen på Drammen Spring Tour

Unga framgångarMathilda Bohlin vinner flera gånger om. Norska Drammen Spring Tour har tagit fart på nytt och det har redan blivit två segrar för Mathilda, samt flera placeringar för andra svenska ryttare – inte minst Ebba Danielsson.

Mathilda Bohlin vinner igen på Drammen Spring Tour
Mathilda Bohlin, här med EM-finalisten Miclas Aristocrat, är i högform med Springhill Boomerang och Why Not Equus. Arkivbild: Roland Thunholm

Som Ridsport rapporterade i måndags hade Mathilda Bohlin en fin helg på Drammen Spring Tour med flera vinster och topplaceringar med sina ponnyer. Nu har tävlingarna satt igång igen och Mathilda fortsätter på samma spår. Med Why Not Equus blev det seger i lilla rundans 1,10. I stora rundans 1,20 var det förra veckans dubbelsegrare Springhill Boomerang som hoppade hem segern med Mathilda i sadeln.

I juniorernas 1,35 var Emma Johansson och Noveau bästa svenskar på andra plats och i juniorernas 1,40 var Filippa Enmark med Bumblebee fyra. I lilla juniorrundans 1,25 red Julie Carlberg in Ginerin CC på tredje plats.

Ebbadanilessonvalidento
Ebba Danielsson med Validento, här i childrens GP i Lier. Foto: Pelle Wedenmark

I childrens 1,15 var Ida Selin trea med Starling 7, medan Ebba Danielsson och Validento hoppade in på andra plats. Ebba var även tvåa i ponnyernas 1,10 med Happy Girl och fyra i ponnyernas 1,20 med Dynamite Spartacus. Unga Ebba hoppade dessutom in på placering som bästa svensk i den internationella 2-stjärniga 1,30-klassen och slog en rad betydligt äldre konkurrenter. Tillsammans med Eunomia blev det sjätte plats bland 52 ekipage.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden