Sverige
18 juli 2018 11:34

Missa inte Peder Fredricsons sommarprat

Sommar i P1I morgon, torsdag, är Europamästaren Peder Fredricson sommarpratare i Sveriges Radio. Hoppryttaren har utlovat prat om bland annat H&M All In som han har tagit EM-guld och OS-silver tillsammans med.

Missa inte Peder Fredricsons sommarprat
Peder Fredricson tillhör numera den exklusiva skara med sommarpratare i Sveriges Radio. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

”Livet med hästar pågår jämt, tappar man takten uppstår nya problem. Det är lätt att fastna i rutiner för att de funkar men då missa plats för andra tankar – att hela tiden släcka eldar istället för att tända nya. Där, mellan pressen och lusten till förändring ska mitt Sommar i P1 utspela sig.”

Så presenterade Peder Fredricson sitt sommarprat när det blev officiellt han skulle göra premiär i det populära programmet.

Peder Fredricson är för tillfället rankad tvåa i världen och är ständigt aktuell på hoppbanorna. Så sent som i lördags vann han Falsterbos derby.

Peder Fredricsons sommarprat sänds på torsdagen den 19 juli i Sveriges Radio, P1.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden