Blogg
8 maj 2014 12:54

Mot Bonheiden!

I måndags fick jag besked om att jag får åka till Bonheiden med båda hästarna. Det ska bli jättekul. Vi åker ner till Skyrup och tävlar både lördag och söndag.

Lilly ska gå en Msv B på lördagen och Skuggan en Msv A. På söndagen är det Msv A för båda. Innan vi kan lämna Sverige så ska hästarna hälsoundersökas av speciell veterinär på söndagen. Det intyget får inte vara äldre än 48 timmar.

På söndag kväll kommer min syster Hilda och en kompis till henne Hanna ner till Skåne. De ska hänga med till Bonheiden. Bra att få lite hjälp med hästarna.

Sedan kör vi ifrån familjen Dahnelius på måndag morgon och kommer åka en bra bit ner i Tyskland. Där har vi bokat stallplats över natten så att hästarna får gå ut och gå och sedan vila. På tisdag morgon kör pappa resten av sträckan och det är ca fem timmar innan vi är framme i Bonheiden.

I tisdags var jag och tränade för Pether Markne. Jag hade ingen ”Lottaträning” den här veckan så det var bra att få hoppa lite för instruktör innan helgens tävling, det är ju en viktig tävling eftersom det är en OBS-tävling. (Landslagsledningen är och tittar på alla ekipage)

Jag har bara tränat en gång för Pether innan men det gick bra. Jag hade en tendens att falla fram med överlivet även på Skuggan och det påpekade Pether precis som Lotta att jag inte får göra. Jag måste räta upp mig ordentligt.

Det kommer att vara svårt att uppdatera bloggen så jag kommer skriva när jag kommer hem från Belgien igen.

/Hugo

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden