Dressyr
16 oktober 2019 09:14

Nilshagen och Langehanenberg klara för Friends

SIHS 2019Nu trillar de in, stjärnorna som ska rida Saab Top 10 under Sweden International Horse Show. Världsettan Isabel Werth är klar sedan tidigare, och nu får hon sällskap av ytterligare två toppryttare.

Nilshagen och Langehanenberg klara för Friends
Helen Langehanenberg kommer tillbaka till Friends med sin Damsey FRH. Foto: Roland Thunholm

Werths landsmaninna Helen Langehanenberg tar med sig Damsey FRH – ekipaget var fyra i Top 10-finalen i Friends förra året och kommer nu tillbaka för att fajtas om topplaceringarna. Publiken får också se hemmaryttaren Therese Nilshagen, som kommer med sin Dante Weltino OLD för tredje året i rad.

– Det känns jättebra. Stockholm är den bästa inomhustävlingen, med högst standard och ett unikt startfält. Det är som att rida ett mästerskap. Eftersom jag kommer från Stockholm känns det som hemmabana att rida i Friends Arena. Det är en väldigt speciell känsla, säger Therese Nilshagen i ett pressmeddelande.

Fyra av de tio ryttarna till Saab Top 10 Dressage är nu presenterade, då även Sveriges högst rankade ryttare Patrik Kittel är klar för start.

Program Saab Top 10 Dressage

Lördag 30 november 11:00 Grand Prix
Söndag 1 december 10:45 Grand Prix Kür

Sweden International Horse Show 28 november-1 december

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden