Ponny
10 april 2018 06:30

Nya segrar och placeringar för Ida Selin i Arezzo

ItalienFramgångarna för Ida Selin har fortsatt i Arezzo. En lång rad segrar och en härlig andraplats i Grand Prix-klassen blev det under tävlingens andra vecka.

Nya segrar och placeringar för Ida Selin i Arezzo
Ida Selin har plockat massor av segrar och placeringar i italienska Arezzo. Foto: Privat

13-åriga Ida Selin har varit och tävlat med fyra ponnyer i italienska Arezzo. Ridsport har tidigare skrivit om de fina framgångarna Ida hade den första veckan. Nu när andra veckan summeras kan man konstatera att det fortsatt trilla in segrar och placeringar.
”Har haft två fantastiska veckor i Italien med väldigt bra känsla och rundor”, skriver Ida själv på sociala medier.
”Kan inte vara annat än nöjd med min hästar. Känns bra att åka hem med sån bra känsla och många bra rundor”.

Under fredagen startade Ida i tre klasser och vann alla. Med Snowy Dawn segrade hon som enda dubbelnolla i klassen med hinder över en meter. I 1,10 segrade hon med Ballygawles Little Ferro, och i 1,20 knep hon segern med Legolas. I denna klass passade Ida dessutom på att ta en tredjeplats med Oldrock Megan.


I lördagens klasser blev det två nya segrar. I 1,10 vann Ida åter igen med Ballygawles Little Ferro, och i 1,20 blev det ny seger med Legolas – denna gång blev det en sjätte plats i klassen med Oldrock Megan.

Tävlingarna i Arezzo avslutades under söndagen där Ida knep en dubbel i den avslutande 1,10-klassen: Etta med Ballygawleys Little Ferro och tvåa med Legolas. Till GP-klassen över 1,25-hinder red Ida Oldrock Megan, och precis som veckan innan hamnade de på en mycket hedersam andraplats.

Idas mamma Jennie Selin berättar för Ridsport att det varit en fantastisk tävling i Arezzo med mycket svåra banor.
– Vi tror att detta är den perfekta uppladdningen inför utesäsongen och årets mästerskapssatsning, förklarar Jennie Selin.

Resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden