Sverige
6 april 2012 21:09

Pär-Ola har dansat färdigt

Ryttaren och hästbonden Pär-Ola Nyström övertygade inte juryn i kvällens Let's Dance. När tittarna hade sagt sitt stod det klart att han blir den förste att lämna årets upplaga av tv-programmet.

Pär-Ola har dansat färdigt
Pär-Ola Nyström och hans partner Jeanette Carlsson lyckades inte imponera på juryn i långfredagens upplaga av Let´s Dance. Peter Zachrisson

Det var rumba som gällde för hoppryttaren och hästbonden Pär-Ola Nyström under fredagskvällen. Han och hans partner Jeanette Carlsson imponerade dock inte på juryn och orden var hårda efter deras uppvisning, med undantag för att jurymedlemmarna i allafall tyckte att Pär-Ola Nyström höll takten. 

När juryns poäng efter de första två programmen hade lagts ihop låg hoppryttaren sist. Tittarna gjorde inget för att hjälpa honom vidare och därmed har Pär-Ola Nyström gjort sitt i Let’s Dance. 

– Det känns sådär såklart. Jag hade ju velat vara kvar, sa Pär-Ola Nyström under sändningen från Let’s dance.
– Det har vart jätteroligt. Jag har gjort något jag inte skulle göra annars, inte nykter i alla fall.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden