Hoppning, Ponny
17 oktober 2019 06:20

Paris bjuder in till Pony Masters

PremiärDe tio bästa ekipagen från sommarens ponny-EM i hoppning får nu en inbjudan till en riktig stortävling, Longines Masters of Paris, där de får möta fyra franska ekipage i premiären av Pony Masters.

Paris bjuder in till Pony Masters
Silver- och bronsmedaljörerna från årets ponny-EM, Holly Truelove och Ilona Mezzadri, har tackat ja till Pony Masters. Foto: FEI/Łukasz Kowalski

Arrangören kallar det för en revansch efter ponny-EM, där de tio bästa ponnyekipagen i Europa nu återigen får göra upp, i sällskap av fyra utvalda franska hemmaekipage. Ryttarna, som får vara max 16 år, är inbjudna att rida två klasser på 1,25-1,30-nivå den 7-8 december.

Hur många av toppekipagen från EM som kommer till start är ännu oklart, men arrangören skriver i ett pressmeddelande att brittiska silvermedaljören Holly Truelove tackat ja, precis som bronsmedaljören Ilona Mezzadri från Frankrike.

Longines Masters of Paris

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden