Hoppning
1 oktober 18:40

Peder Fredricson 1,55-trea med nya stjärnan

InternationelltPeder Fredricson har haft en lyckad tävlingshelg med tre av sina 9-åriga framtidshästar i Frankrike. Grädden på moset blev en tredjeplats i söndagens trestjärniga Grand Prix med Vroom de la Pomme Z.

Peder Fredricson 1,55-trea med nya stjärnan
Peder Fredricson hade även med sig H&M Bahia, som placerade sig i en six bar. Här syns ekipaget i Scandinavium. Foto: Roland Thunholm

Vroom de la Pomme Z (ZANG val f-14 e Vigo d’Arsouilles-Untouchable, uppf Geert Baertsoen, äg Sophie Stenbeck) är en av de förhoppningsvis kommande mästerskapshästarna i stallet på Grevlunda, och på söndagen blev det en tredjeplats över 1,55-hinder med Peder Fredricson i franska St Tropez. Segern i klassen gick till hemmaryttaren Victor Bettendorf med Mr Tac, som tidigare i år tog hem en då skrällseger i Gothenburg Trophy. 1,55-klassen i St Tropez bjöd på 55 startande.

Peder Fredricson hade även med sig framtidshoppet H&M Bahia (sto f-14 e Baloubet du Rouet-Coronado II, uppf Toni A Paust, äg Bahia Group) som gjorde flera fina rundor och blev fyra i en six bar, där stoet hoppade felfritt över 195 cm. Med Expression From Second Life Z (ZANG sto f-14 e Emerald van’t Ruytershof-Caretano Z, uppf Thierry Hendrickx, äg Mincen AB & Astrid Ohlin) blev det även en sjätteplats i helgens 1,50-klass.

Resultatlistor St Tropez

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden