Hoppning
25 januari 2021 13:40

Peder Fredricson tog hem 1,45-seger i Spanien

TopplaceringUnder måndagen slog Peder Fredricson till med en fullträff i guldtourens 1,45-klass i spanska Oliva. "Tävling igen, som vi längtat", skriver Grevlundas team på Instagram till bilden på en rosettprydd Hansson WL.

Peder Fredricson tog hem 1,45-seger i Spanien
Peder Fredricson och Hansson WL är i fin form tillsammans. Foto: Grevlunda Showjumping

Grevlundas team är redan inne på tredje veckan i spanska Oliva och resan har inte varit förgäves med många fina ritter och hästar i högform. Senast igår söndag red Peder Fredricson in på plats 10 av 57 med H&M Christian K i 1,50 – och under lördagen kom världsfyran tvåa med Hansson WL (SWB val f 2008 e Hip Hop-Iowa, uppf Walltorps Lantbruks Ab / Masel Ab, äg Astrid Ohlin) i 1,40-klassen.

En fin svit som Peder Fredricson under måndagen toppade med en seger i guldtourens 1,45-klass, där han red i mål dubbelt felfritt på tiden 33,81 sekunder med Hansson WL. Tvåa i klassen, som bjöd på 65 starter, var tysken Gerrit Nieberg med hästen Chactus som passerade mållinjen på tiden 34,05 sekunder. Columbianen Dayro Arroyave blev trea med hästen Baccarat Fontaine och på fjärdeplats landade ingen mindre än världsettan Steve Guerdat med hästen PB Maserati.

Hela resultatlistan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden