Hoppning
1 juni 2019 16:57

Peder och H&M All In på pallen i GCT:s Grand Prix

SommarformGlobal Champions Tour toppades som vanligt med den prestigefyllda Grand Prix-klassen. Det svenska EM-guldekipaget säkrade bronsplatsen.

Peder och H&M All In på pallen i GCT:s Grand Prix
Peder Fredricson och H&M All In är på hugget. Arkivbild: FEI/Claes Jakobsson

2017 års EM-vinnare är i storform och i sin tredje tävling sedan världscupfinalen blev det en femstjärnig dunderhelg på Hamburgs stora gräsbana med en seger i 1,50 och en tredjeplats i Grand Prix. Peder Fredricson och H&M All In var först ut av de blott fyra ekipage som var med till omhoppning i Global Champions Tours 1,60-Grand Prix. De satte ännu en felfri runda och därmed återstod det att se vad de tre konkurrenterna kunde göra.

Nästa ryttare ut var Daniel Deusser med Jasmien v. Bisschop och det var solklart att han gick för seger. Peders tid kapades med runt fyra sekunder och det räckte till seger för Deusser. Sista ryttaren ut,  Nayel Nassar med Lucifer V, säkrade andraplatsen. Peder och All In, som häromdagen hoppade in över en halv miljon via sin 1,50-seger, fick en check i liknande storlek för sin tredjeplats i dag.

Malin Baryard Johnsson, som har haft ett framgångsrikt meeting med flera placeringar, utgick med H&M Indiana efter en vägran tidigt i klassen. Ekipaget tog om hindret, hoppade ytterligare ett fint språng och därefter höjde Malin handen och tackade för sig. Malin var under helgen tvåa i 1,45 med H&M Second Chance och fyra respektive placerad som 13:e i 1,55 och 1,60 med Indiana.

Via den här resultatlistan kan rundorna ses.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden