Hoppning
5 september 2018 09:12

Pessoa ändrar i sitt VM-lag efter kolikfall

Sen ändringIrlands VM-lag i hoppning har justerats av förbundskapten Rodrigo Pessoa. Kolik sätter stopp för ett av de ordinarie ekipagen.

Pessoa ändrar i sitt VM-lag efter kolikfall
På EM ledde Pessoa sitt lag till guld. Nu stundar VM i Tryon. Arkivbild: Roland Thunhom

I fredags drabbades Irlands VM-klara Babalou av kolik och det betyder att stoet och Darragh Kenny får stanna hemma. Rodrigo Pessoa har satt in Shane Breen och Ipswich Van De Wolfsakker i laget, samt utsett Michael Duffy och EFS Top Contender till resande reserv.

förbundets site kommenterar förbundskaptenen läget: ”Det är väldigt olyckligt eftersom Darragh är en väldigt stabil lagmedlem. Stoet har genomgått operation och är nu tillbaka i rehab och vi önskar dem allt gott i deras återhämtning. Shane Breen kommer in i laget med Ipswich. De har varit i riktigt bra form i år och vann den femstjärniga Global Champions Tour-GP:n i Monaco och var fyra nyligen i en femstjärnig Grand Prix i Valence i Frankrike”.

Irlands VM-lag i hoppning:
Shane Breen/Ipswich Van De Wolfsakker
Cian O’Connor/Good Luck
Paul O’Shea/Skara Glen’s Machu Picchu
Shane Sweetnam/Chaqui Z
Reserv på plats: Michael Duffy/EFS Top Contender

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden