Dressyr, Ridsport Play
20 augusti 2021 22:51
Ridsportplus

Ridsport Play: Hög nivå bland seniorerna

SM i dressyr 2021Kim C Lundin imponerades av flera av seniorekipagens ritter - där särskilt ett äldre stos utveckling hamnar i fokus. Ojämna domare och välkommen avsaknad av gapande munnar stöts och blöts i kvällens kommentar från pågående dressyr-SM.

Ridsport Play: Hög nivå bland seniorerna
Jeanna Högberg och Lorenzo är närmast i hasorna på Patrik Kittel och nya hästen Forever Young HRH. Foto: Kim C Lundin

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Grand Prix-klassen på SM i Flyinge på fredagen vanns av Patrik Kittel med nya danspartnern Forever Young HRH (WESTF sto f 2012 e Fürst Fugger-Don Bosco, uppf Jörn Heinrich Hormann, äg Patrik Kittel och Arlette Jasper-Kohl).

Segerekipaget slutade på 76,087 procent och hölls som etta av samtliga domare.

Men vilka flera snackisar handlade den första klassen om? Ridsports kommentator Kim C Lundin har sett alla ritter på plats i Flyinge och i klippet nedan summerar hon sina tankar efter dagen och inför söndagens SM-final. Mästerskapet är i år dessutom den sista chansen för ryttarna som rider om en av de åtråvärda biljetterna till EM i Hagen senare i september.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden