Hoppning, Ridsport Play
10 mars 2023 19:00
Ridsportplus

Ridsport Play: Kapa tiden med Björes knep

Slipa på detaljerVill du kunna rida riktigt snabba omhoppningar på ett hållbart och snyggt sätt? I den här kursen som visas i samarbete med Ridesum får du de bästa tipsen och övningarna från experterna Lotta och Kajsa Björe. Här kan du som är prenumerant se den första av totalt sex lektioner och ta del av resterande kurs till ett rejält rabatterat pris.

Ridsport Play: Kapa tiden med Björes knep
Kajsa och Lotta Björe är nästa instruktörer i Ridsports filmade träningsserie som visas i samarbete med Ridesum. Foto: Ridesum

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

I den här kursen får du redskapen att lära dig hur du reglerar hästen, rider snabba svängar, anridning till olika hindertyper samt hur du startar och avslutar en omhoppning för att vinna den blågula rosetten när årets tävlingar nu drar i gång.

Påverka hästen med kroppsspråket

Under den första lektionen, som du som prenumerant kan se här på Ridsportsajten, går Lotta och Kajsa Björe igenom vikten av att jobba med sammankopplade och mjuka hjälper för att få hästen lösgjord och följsam. Fokus sätts också på att få en reglerbar och bärig galopp – något som är mycket viktigt inför omhoppningen.

I samarbete med Ridesum bjuder Ridsport dig som är prenumerant på det första avsnittet, som kommer finnas tillgängligt hos oss på Ridsport från den fram till den 24 mars.

Under den här perioden har du chansen köpa och se de resterande avsnitten i serien via Ridesum med 20 procent rabatt på kurspriset. Uppge koden SBHFALYIU i kassan när du checkar ut.

Här hittar du hela kursen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden