Hoppning, Ridsport Play
12 april 2022 22:54

Ridsport Play möter Jens Fredricson: ”Är Cosmo kvar är det fantastiskt”

Tillbaks i manegenDet har gått två dygn sedan bronset i världscupfinalen i Leipzig. På tisdagskvällen stod Jens Fredricson i Halvegårdens ridhus i Säve och höll clinic.

Ridsport Play möter Jens Fredricson: ”Är Cosmo kvar är det fantastiskt”
Jens Fredricson berättar i en öppenhjärtig intervju om tankarna efter finalhelgen, framtiden och vad Cosmo faktiskt betyder. Foto: Susanne Högdahl

Jens Fredricson har haft en av karriärens mest framgångsrika helger. Tillsammans med Markan Cosmopolit bärgades bronset i världscupfinalen i tyska Leipzig i helgen.

På måndagen kunde Ridsports läsare se hur parhästen Cosmo tog igen sig i sin gräshage. För ryttaren är det dock arbete som gäller. På tisdagen höll Jens Fredricson en välbesökt clinic på Halvegården i Säve utanför Göteborg, på det lämpliga temat ”Små detaljer, stora resultat”.

Vår redaktör Susanne Högdahl har pratat med Jens Fredricson om helgens framgångar, om familjens roll, om oron som faktiskt inte finns och om vad som är nästa stora mål för ekipaget.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden