Dressyr
2 maj 2018 14:58

Ryttarna klara för Patrik Kittels turnéstopp

DressyrturnéDet fjärde och sista stoppet för den här gången på Patrik Kittel Dressage Tour sker i Billdal och sex ryttare är klara för clinicen.

Ryttarna klara för Patrik Kittels turnéstopp
Isabella Tovek, här med ett SM-guld, rider för Kittel. Arkivbild: Roland Thunholm

Den 6 maj landar Patrik Kittel Dressage Tour i Billdal. Nu är sex ryttare klara för clinicen, berättar Ridsportförbundet:

  • Natalie Oldfors med hingsten Enjoy. De har varit ett ekipage i sex år och målet är Grand Prix.
  • Stefan Jansson med Zidney. Ekipaget vann Breedersfinalen för sjuåringar och de representerade Sverige vid unghäst-VM för tre år sedan.
  • Mikaela Alderin med Hilus. Mikaela har tävlat Grand Prix och deltagit i tre unghäst-VM. Hilus MHB, nu sex år, blev tredjeplacerad i Breeders som 5-åring.
  • Malou Wickberg med Eltzy. Ekipaget har tävlat upp till Prix S:t George och drömmer om Grand Prix. Malou har själv fött upp Eltzy.
  • Isabella Tovek (häst ej namngiven). Isabella har bland annat tagit YRSM-guld 2016, NM-brons 2017 och är med i U25:s A-trupp.
  • Christian Bengtsson (häst ej namngiven). Hopp- och dressyrtränare. Egen häst som går St Georges och tävlar flera yngre hästar.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden