Sverige
2 februari 2019 15:34

Sadlar för 200 000 kronor stulna

SadelstöldNatten till fredags stals ett 20-tal sadlar från ett stall utanför Helsingborg. Värdet på sadlarna beräknas till cirka 200 000 kronor.

Sadlar för 200 000 kronor stulna
Sadlar för 200 000 kronor har stulits från ett stall i Helsingborg (bilden har inget samband med texten). Foto: Roland Thunholm

När hästarna skulle fodras på fredagsmorgonen upptäcktes inbrottet som skett under natten. Stallet utanför Helsingborg som har 30 inackorderade hästar hade blivit bestulet på ett 20-tal av de bästa sadlarna.
”De hade lite begrepp om vad de ville ha för de har bara sorterat ut de bästa”, säger stallets ägare till ATL, som nu planerar att sätta in larm och kameror på sin anläggning.

Sadlarna tillhörde hästägarna som hade hästarna inackorderade på stallet, och värdet på de stulna sadlarna uppskattas till 200 000 kronor.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden