Dressyr
25 oktober 2019 16:43

Sandra Dahlin och Ichi fortsätter vinna

SegertågDet blev svenskt i toppen i den trestjärniga Grand Prix-klassen i Helsingfors på fredagen. Överst på pallen hamnade Sandra Dahlin och Ichi. Charlotte Haid Bondergaard och Roberto Des Frettes red in på en tredjeplats.

Sandra Dahlin och Ichi fortsätter vinna
Sandra Dahlin och hennes Ichi debuterade Grand Prix Special så sent som för ett par veckor sedan. Segertåget tuffar vidare, på fredagen vann ekipaget Helsingfors trestjärniga Grand Prix med god marginal. Arkivbild:: Roland Thunholm

Sandra Dahlin och hennes Ichi (SWB, sto f 2006 e Bocelli-Donnerschlag, uppf Miota AB) fortsätter den fina form de visade på Flyinge för ett par veckor sedan.

På fredagen red ekipaget ihop 71,522 procent vilket gav seger i Grand Prix-klassen på Helsinki International Horse Show. Fyra av de fem domarna hade det svenska ekipaget som segrare.

På andraplats slutade Estlands Dina Ellermann med Donna Anna på 69,587 procent.

Charlotte Haid Bondergaard och Roberto Des Frettes, som var först ut i klassen, belönades med 66,913 procent och det räckte slutligen till en tredjeplats i det nio ekipage stora startfältet.

180222 Charlotte Haid Bondergaard Roberto Des Frettes Rt A74q0414
Charlotte Haid Bondergaard Roberto Des Frettes hade en bra fredag i Helsingfors. Arkivbild: Roland Thunholm

I morgon väntar kürklassen som livesänds här på sajten för inloggade läsare med start klockan 9.45.

Resultatlista

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden