Hoppning
2 juni 2018 19:37

Sara Molvidson Hellström 1,45-vinnare på Grevlunda

NationelltSara Molvidson Hellström vann huvudklassen, en 1,45-hoppning, på Österlens Ridklubbs nationella meeting på Grevlundagården på lördagskvällen.

Sara Molvidson Hellström 1,45-vinnare på Grevlunda
Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Arkivbild: Roland Thunholm

Det var 26 startande i klassen och nio av ekipagen var felfria i första rundan. I andra rundan satte fyra av dem ytterligare en nolla, och snabbast av dessa var hemmaryttaren Sara Molvidson Hellström med J Boston S.E (BWP hingst f 2009 e Boris vh Kluizebos-Guido, uppf Inger Eriksson, äg Linda Eriksson, Helmo Stables AB).

Tvåa blev Grevlundagårdens beridare Stephanie Holmén, som på fredagen vann en 1,50-klass. Då var det tillsammans med Clarence, på lördagen var det Billy Cointreau som blev tvåa, ungefär en och en halv sekund efter segraren. Trea och fyra blev en annan Österlenryttare, Shane Carey.

Meetinget avslutas med en Grand Prix över 1,50-hinder i morgon, söndag. Där är Grevlundagårdens ägare Peder Fredricson anmäld med H&M Zaloubet.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden