Hoppning
1 juni 2018 15:57

Steffi oslagbar i 1,50 på hemmaplan

HemmasegerStephanie Holmén och Clarence såg till att glänsa på hemmaplan i fredagens högsta klass vid Grevlunda Grand Prix.

Steffi oslagbar i 1,50 på hemmaplan
Stephanie Holmén och Clarence segrade i 1,50. Arkivbild: Fredrik Jonsving

Grevlunda Grand Prix med Österlens RK som värdklubb pågår som bäst och under fredagseftermiddagen hoppades en tidshoppning på 1,50. Grevlundagårdens egen Stephanie Holmén gick ut som sexa av 21 startande och såg till att inte vara artig mot gästerna just den här gången – hon och Clarence (val, f 2007, e Clinton-Lancer III , uppf Josef Elbers, äg Melina Forsberg) tog för sig rejält och hoppade hem segern. I går var de precis lika felfria i Tidningen Ridsports 1,40 och landade då på sjätte plats.

1,50-tvåa, drygt två sekunder efter, blev Siri Swärd och Just A Dream Mi Amor, som i går var femma i 1,40. Siri la snyggt nog beslag även på tredjeplatsen i fredagens 1,50 med Icaro Di Magico.

Lördagen toppas med 1,45 och på söndag är det dags för GP-hoppningen på 1,50.

Ridsport, Hoppning
Siri Swärd med dagens trea Icaro Di Magico. Arkivbild: Roland Thunholm

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden