Sport
18 april 2014 13:10

Scandinavium bästa event

Vid en ceremoni i Lyon fick teamet bakom Göteborg Horse Show ta emot FEIs pris som bästa arrangör. Mayvor Thorin och Bo Djupström fanns på plats och representerade GOTEVENT. - De är specialister på världscupfinaler, sa Grania Willis, pressattaché för FEI

Scandinavium bästa event
Glada och stolta pristagare med FEIs Grania Willis på podiet under världscupen i Lyon. Kim C Lundin kim@witnet.se

Sedan några år tillbaka får pressens representanter lämna omdömen om olika tävlingsplatser. Det kan gälla allt från nätverk till kaffe och startlistor – hur enkelt är det att arbeta hos varje arrangör helt enkelt.

I den här kategorin står Göteborg Horse Show i en egen division och Grania Willis påpekade hur välförtjänt priset är när hon presenterade Diplom och ett hästhuvud i kristall.

– Vi är såklart jätteglada för den här utmärkelsen, säger Mayvor Thorin, välbekant för alla som någon gång rapporterat från Göteborg. -Vi jobbar mycket med att lösa alla önskemål som kan komma upp och det verkar som det gett resultat.

– Det har gjorts stora satsningar på att nätverken ska fungera inne i arenan de senaste åren, vi jobbar kontinuerligt för att kunna möta kraven, berättade Bo Djupström.

Göteborg Horse Show är en av tre stora svenska tävlingar med internationell ryktbarhet. I den internationella ridsportvärlden är Göteborg synonymt med tävlingar i världsklass där sporten kommer i första rummet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden