Sverige
23 januari 2021 06:58

Sigrid Bergåkra till sjukhus efter trafikolycka

OlyckaRidsportprofilen Sigrid Bergåkra och hennes fästman var med om en trafikolycka på fredagens kväll. Sigrid Bergåkra fördes med ambulans till sjukhus efter olyckan.

Sigrid Bergåkra till sjukhus efter trafikolycka
Sigrid Bergåkra. Foto: Roland Thunholm

Det var mellan Hudiksvall och Vallsta som olyckan var framme.

Detta berättar både Sigrid Bergåkra och hennes fästman Jesper Andersson om på sociala medier.

Sikten var väldigt dålig på grund av snöande och vid en T-korsning fick bilen, som Jesper Andersson körde, sladd. ”Jag försökte häva sladden men kanade mot en snövall intill vägen, vår tunga Dodge tyckte tydligen vallen var för liten men vallen ville annat. Vi studsade över den och voltade ett varv innan den landade på sidan. Tre ambulanser, två brandbilar och en polispatrull senare så fick Sigrid åka ambulans till Hudiksvall för observation och smärtor i en arm och rejält omtumlad,” skriver han på Instagram.

 

Sigrid Bergåkra driver Bergåkra gård med Naturlära Ridgymnasium i Hälsingland och är mamma till tre döttrar, bland annat dressyrryttaren Cecilia Bergåkra. Hon har också blivit känd utanför ridsporten efter sin medverkan i tv-programmet Bonde söker fru.

”Lyckliga vi klarade oss så bra, tur vi hade så bra bil med krockkuddar på sidorna som dämpade,” skriver hon på Instagram i inlägget som du kan se nedan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sigrid Bergåkra (@bergakraparet)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden