Nyheter
30 mars 2020 15:07

Silvermedaljören Jimmy Andersson nominerad till Parasportgalan

Digital galaÄndrade levnadsvanor var nyckeln till Jimmy Anderssons silvermedalj på Special Olympics World Games för ett år sedan. Nu är han nominerad till Parasportgalan som sker helt digitalt under måndagskvällen. Här hittar du länken till livesändningen från Stockholm.

Silvermedaljören Jimmy Andersson nominerad till Parasportgalan
Jimmy Andersson efter silverbragden. Foto: Parasport Sverige

Jimmy Andersson tog en silvermedalj i dressyr på Special Olympics World Games i mars 2019. Nu är han nominerad till Parasportgalan i kategorin Årets prestation inom Special Olympics med motiveringen:

”Jimmy Andersson ändrade sina levnadsvanor till nyttig kost och motion, vilket tog honom hela vägen till världsspelen i Abu Dhabi. Väl där lyckades han med bedriften att vinna en silvermedalj. Jimmy storsatsar även på snöskolöpning och han fortsätter att vara en stor förebild när det kommer till kost och träning.”

Med anledning av coronaviruset kommer den fysiska galamiddagen att bytas ut mot en livesändning där aktiva, ledare och föreningar kommer att hyllas för sina prestationer under det gångna året.

Se livesändningen med start klockan 19.00 här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden