Hoppning
6 juli 2019 15:27

Slagläge för Alexandra Eriksson i 7 Star-finalen

7 StarAlexandra Eriksson och Liss Royal har ett riktigt bra utgångsläge när finalen i 7 Stars 1,50-tour ska avgöras i Falsterbo. Ekipaget vann första semifinalen på det skånska näset på lördagen.

Slagläge för Alexandra Eriksson i 7 Star-finalen
Alexandra Eriksson började finalen i 7 Star i Falsterbo starkt på lördagen. Foto: Roland Thunholm

Det var 16 ekipage som gjorde upp i första omgången av finalen i ett småregnigt Falsterbo.

Fem av dem var felfria och snabbast av dessa var Västkustens Hoppryttarförenings Alexandra Eriksson och Liss Royal. Ekipaget vann med en dryg halvsekund tillgodo på tvåan, Emma Emanuelsson och Chaploon.

Då startordningen i andra delen av finalen i morgon, söndag, har omvänd startordning, innebär det att Alexandra Eriksson har fördelen av att få starta sist och Emma Emanuelsson näst sist.

Så här avgörs finalen i 7 Star:

Finalen i Falsterbo rids i två omgångar lördag 6 juli och söndag 7 juli. Båda omgångarna går över 1,50-hinder, på lördagen i bed A:0 och på söndagen i bed A:1a. Lördagens 1,50-klass avgör startordningen i söndagens 1,50-klass. Från söndagens klass går de fyra bästa ryttarna vidare till Falsterbos internationella tävlingar i slutet av nästa vecka.

Resultat

Tv-tider

Arrangörens webbplats

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-